Slide background
Slide background

Super Flexible Layout Builder

Tons of Elements

Real Drag and Drop

Fullscreen Option

Undo/Redo functionallity

L’obesitat

L’obesitat esdevé un veritable problema a la societat d’avui dia, augmentant considerablement durant els últims anys fins a nivells preocupants, tant en adults com en infants. Cosa que ens ha de fer pensar profundament en aquest problema que afecta a la nostra societat.

LES CAUSES DE L’OBESITAT SEGONS LA MTX

Es poden distingir tres tipus principals d’obesitat:

  1. Origen “congènit”, que fa que l’individu sigui obès des de la infància.
  2. Origen fisiològic amb un declivi de les funcions de la “Melsa” a partir dels 35 i del “Ronyó” a partir dels 45 anys.
  3. Origen psicològic degut als trastorns del comportament sobre l’alimentació.

A tot això, s’hi pot afegir una dietètica completament errònia i un “estil de vida” que afavoreix l’augment de pes: estrès, bulímia, alimentació desajustada, absència total d’exercici físic, excés de sucre, productes làctics, congelats, aliments desvitalitzats i sobretot absència de llegums.

QUÈ S’HA DE FER?

Sigui quin sigui el seu origen, parar absolutament de “picar” entre hores, consumir aliments més digestos i més llegums. Reduir fortament el consum de sucres, làctics, alcohols i aliments greixosos. Menjar calent i suprimir el fred. No beure abans de menjar (i evitar-ho durant) i solament a la fi, únicament calent. Menjar més arròs i cereals (evitar els de la família del blat) i quinoa. I a més a més: Reforçar la “Melsa”, tonificar el “Ronyó”, atenuar les causes de l’estrès, de còlera i de frustració, tractar les causes emocionals que amenacen de tenir crisis compulsives alimentaries.